Eύκολο και γρήγορο πρωινό με αυγά ποσέ του Άκη Πρεζετζίκη


ΥΛΙΚΑ

αυγά
νερό
ξύδι απο λευκό κρασί
κόκκινο πιπέρι
δάφνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά κατσαρόλα. Το μείγμα αυτό λέγεται Court bouillon. Φέρνουμε το court bouillon ε σημείο βρασμού (85) προσέχοντας να μην κοχλάζει. Ανακατεύουμε με σύρμα και δημιουργούμε στρόβιλο στον οποίο ρίχνουμε μέσα τα αυγά ένα ένα αφού τα έχουμε βάλει πρώτα σε φορμάκια. Τα σερβίρουμε μαζί με ψωμάκια και τα σερβίρουμε με ζαμπόν, σολωμό ή ότι άλλο μας ευχαριστεί.




0 σχόλια