Η Άση Μπήλιου αποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη


Έληξε μετά από αρκετά χρόνια η συνεργασία της Άση Μπήλιου με την Ελένη Μενεγάκη. Η αστρολόγος, η οποία διέκοψε τη συνεργασία της με τον Alpha, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή.

Όπως αναφέρει το zappit, με την ολοκλήρωση των ζωδιακών προβλέψεων, η Άση υποσχέθηκε στην Ελένη: «Θα ξανάρθω όποτε θες! Το λέω και δημόσια». Η φράση της παρουσιάστριας «Μου λείπεις!», ήταν αρκετή για να προκαλέσει την έκρηξη της παρουσιάστριας.

Η Άση Μπήλιου, έβγαλε από μέσα της όλη την ενόχληση που έχει προφανώς με το κανάλι και με ιδιαίτερα έντονο ύφος είπε: «Κι εμένα, αλλά είπαμε… Μερικά πράγματα Ελένη δεν τα διαπραγματεύομαι! Τοξότης τοξότης αλλά… την αξιοπρέπειά μου και την υπερηφάνεια μου συγγνώμη αλλά είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο και επειδή αυτά θίχτηκαν δεν γίνεται να έχουμε άλλη σχέση. Όμως, it’s OK! Εγώ ευχαριστώ πάντα τους ανθρώπους, ακόμα και αυτούς που έφεραν στη ζωή μου δύσκολα, αυτούς που μπορεί να μη με εκτίμησαν, γιατί πάντα αυτοί είναι εκείνοι που με έσπρωξαν να πάω ένα βήμα μπροστά. Αυτοί που σε αγαπάνε και σε χαϊδεύουν, μπορεί να είναι ωραίο όλο αυτό αλλά δεν σε αφήνουν να πας πολύ μπροστά. Αυτοί που σου βάζουν δύσκολα και που μπορεί εκείνη τη στιγμή να τους θυμώνεις και μπορεί να έχεις εκείνη την ώρα και παράπονα, είναι αυτοί που σε πάνε παρακάτω».

«Πώς τ’ ακούσατε;», ρώτησε μουδιασμένη η Ελένη Μενεγάκη τους συνεργάτες της. «Άστρα μη με μαλώνετε!», απάντησε χαμογελώντας η Άση Μπήλιου.
0 σχόλια