Αναστάτωση στην Αχαΐα από το σεισμό των 4,1 Ρίχτερ στην Παναγοπούλα

Πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι περισσότεροι Πατρινοί που αντελήφθησαν τον σεισμό των 4,1 Ριχτερ λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα. Σύμ...


Πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι περισσότεροι Πατρινοί που αντελήφθησαν τον σεισμό των 4,1 Ριχτερ λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό κέντρο η δόνηση είχε μέγεθος 4,1 Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται 19χλμ βορειοανατολικά της Πάτρας ανάμεσα σε Ψαθόπυργο και Παναγοπούλα σε εστιακό βάθος των 10 χιλιομέτρων.

Την ίδια ώρα και οι κάτοικοι των Ιωαννίνων ξύπνησαν ανάστατοι από νέα σεισμική δόνηση που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το πρωί και είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Πρώτη ενημέρωση

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην περιοχή της Πάτρας, λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα. Πρόκειται για σεισμό μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με επίκεντρο 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το Καστρίτσι και 16 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάτρας, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό κέντρο.

Νέα μετρηση τον τον δίνει 4,0 R στην περιοχή της Παναγοπούλας.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 4016574954755663570

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item