Έκλεισε γνωστό κατάστημα ένδυσης στην Πάτρα

Το έχουμε ξαναγράψει πως η οικονομική κρίση και η πτώση του τζίρου έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε λουκέτο ή σε συρρίκνωση. Στην Πά...


Το έχουμε ξαναγράψει πως η οικονομική κρίση και η πτώση του τζίρου έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε λουκέτο ή σε συρρίκνωση. Στην Πάτρα και δη στο ιστορικό κέντρο πολλά μαγαζιά παραμένουν ξενοίκιαστα ενώ άλλα βρίσκοντας ευκαιρία, μετακινούνται σε άλλους χώρους με προφανώς χαμηλότερο μίσθωμα.

Περπατώντας κάποιος στην οδό Κορίνθου μετά την Αράτου θα δει πως εδώ και λίγες μέρες γνωστό μαγαζί επώνυμων ρούχων ανδρικών και γυναικείων, έβαλε ανακοίνωση πως μεταφέρεται στο άλλο κατάστημα της ίδιας εταιρείας (και πιθανόν ίδιας ιδιοκτησίας) στην Κορίνθου και Πατρέως. Έτσι το συγκεκριμένο μαγαζί αδειάζει και προστίθεται στα πολλά άλλα ξενοίκιαστα που υπάρχουν μέχρι και σε δρόμους όπως η Κορίνθου ή η Γούναρη.

Ο λόγος για το κατάστημα της Benetton, το οποίο είχε ανοίξει στο συγκεκριμένο σημείο μετά την Αράτου εδώ και κάποια χρόνια και διέθετε μία μεγάλη ποικιλία σ’ ένα άνετο διώροφο κτίριο. Οι δραστηριότητες λοιπόν του καταστήματος, θα συνεχιστούν όπως προείπαμε στο άλλο μαγαζί της Κορίνθου και Πατρέως που χρόνια τώρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Πατρινών.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 5357668160075749178

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item