Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της νεκρής Ρίβα - Με μώλωπες, βουτηγμένη στα αίματα


Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι φωτογραφίες της νεκρής Ρίβα Στέενκαμπ που δόθηκαν την Τετάρτη στη δημοσιότητα από τον δικαστή που εκδικάζει την υπόθεση του Οσκαρ Πιστόριους.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η Ρίβα πλημμυρισμένη στα αίματα και με μώλωπες γύρω από τα μάτια της, που σύμφωνα με της δηλώσεις ενός γιατρού που κατέθεσε στη δίκη προήλθαν από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι.


Οι γονείς της 29χρονης που έχασε τη ζωή της πριν από τρία χρόνια στο σπίτι του παραολυμπιονίκη ζήτησαν οι φωτογραφίες να βγουν στο φως της δημοσιότητας για να δει ο κόσμος τον πόνο που προκάλεσε στην κόρη τους ο κατηγορούμενος.

Το μοντέλο πυροβολήθηκε τρεις φορές από τον αθλητή με τις σφαίρες να την βρίσκουν στο κεφάλι, τον αγκώνα και το ισχίο.

Ο δικαστής Thokozile Masipa έδωσε στη δημοσιότητα έξι συνολικά φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος τις οποίες διάλεξαν οι γονείς της 29χρονης μετά από μια ψυχοφθόρα διαδικασία.


Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στη MailOnline: «Οι γονείς οπλισμένοι με θάρρος επέλεξαν τις φωτογραφίες που έδειχναν τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης τους. Ήταν μια πολύ επίπονη διαδικασία για αυτούς, αλλά ήθελαν να ξέρει ο κόσμος τι ακριβώς πέρασε η κόρη τους την νύχτα που πέθανε».

Πηγή: Daily Mail

0 σχόλια