Πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα στη Βουλιαγμένη: Τον έκαψαν ζωντανό - Προσπάθησε να βουτήξει στη θάλασσα για να γλιτώσει και τον πυροβόλησαν


Πρωτοφανής αγριότητας το έγκλημα που έγινε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης καθώς το θύμα κάηκε ζωντανό. Σύμφωνα με το newsit, ο άτυχος άνδρας έκανε μια προσπάθεια να πέσει στη θάλασσα προκειμένου να σβήσει τη φωτιά που του έβαλε ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι αλλά τότε τον πυροβόλησαν.

Τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα αυτό καθώς ο άνδρας φέρει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, ενώ τα σημάδια φωτιάς φαίνεται να ξεκινούν από ένα σημείο και να καταλήγουν λίγα μέτρα πιο κάτω προς τη θάλασσα.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο ο άνδρας το σώμα του οποίου φέρει εκτεταμένα εγκαύματα εντοπίστηκε μόνο με τα εσώρουχα. Δεν έχει γίνει γνωστή ή ταυτότητά του, καθώς δεν εντοπίστηκαν σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες κάποια άλλα στοιχεία, ενώ ακόμη κανείς δεν φαίνεται να τον έχει αναζητήσει.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα πραγματικό θρίλερ, καθώς το σημείο όπου έγινε το έγκλημα δείχνει ότι το θύμα οδηγήθηκε εκεί για να εκτελεστεί ενώ τα όσα ακολούθησαν δείχνουν πρωτοφανές μένος των δραστών εναντίον του.


0 σχόλια