Ο Αμβρόσιος ευχήθηκε να τρυπήσουν τα στομάχια όσων δεν κάνουν νηστεία

Παράκρουση και παραλήρημα από τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο οποίος απείλησε να «σαπίσει το χέρι του Φίλη» και καταράστηκε (από την πολύ χρ...


Παράκρουση και παραλήρημα από τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο οποίος απείλησε να «σαπίσει το χέρι του Φίλη» και καταράστηκε (από την πολύ χριστιανική του αγάπη προφανώς) όσους τρώνε κρέατα τις ημέρες της νηστείας να τους τρυπήσουν τα στομάχια.

«Να τρυπήσουν τα στομάχια όσων θα συμμετέχουν σε αυτό το δείπνο», είπε ο Αμβρόσιος, ενώ την ώρα εκείνη κάποια γυναίκα που προσπάθησε να τον πλησιάσει, αρνούμενη να δεχθεί αυτά που έλεγε, απομακρύνθηκε από νεωκόρο της τοπικής εκκλησίας.

«Έχω μάθει να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις», είπε ο παραληρηματικός κήρυκας του μίσους και υμνητής των ναζί Αμβρόσιος. Ήταν ο Δήμαρχος όμως, που κατευθύνθηκε προς το βάθρο των ιερέων, πήρε το λόγο και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, λέγοντας πως είναι δύσκολες στιγμές για όλους, αλλά θα τα καταφέρουμε.

Το βίντεο με το πρωτοφανές παραλήρημα:Διαβάστε περισσότερα εδώ


Related

ΤΟΠΙΚΑ 3618874001930265417

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item