Μια ακόμα ιστορική επιχείρηση της Πάτρας κατέβασε "ρολά"

Μια ακόμα ιστορική επιχείρηση στο κέντρο της Πάτρας κατέβασε οριστικά "ρολά" το Σάββατο. Το ΙΝΤΕΑΛ προστέθηκε στον μακρύ κατ...


Μια ακόμα ιστορική επιχείρηση στο κέντρο της Πάτρας κατέβασε οριστικά "ρολά" το Σάββατο.

Το ΙΝΤΕΑΛ προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των μεγάλων και ιστορικών επιχειρήσεων που βάζουν λουκέτο τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας.

Το κτήριο με τον ιστορικότερο κινηματογράφο της Πάτρας που έχει «μεγαλώσει» πολλές γενιές νέων στην πόλη μας και αποτελούσε σημείων διέλευσης και συγκέντρωσης για πολλά χρόνια είτε σαν κινηματογράφος είτε σαν χώρος εστίασης.

Το ΙΝΤΕΑΛ λειτουργούσε επί χρόνια ως Πολυχώρος Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας. Ενώ έχει φιλοξενήσει πολλά πολιστικά δρώμενα και μεγάλες εκδηλώσεις. Αποτελούσε ένα σημείο αναφοράς.

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιώργος Κοτοπούλης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Παναγιώτης Χρυστομόγλου έκλεισε την επιχειρήσή του, δοκιμάζοντας την τύχη του μακριά από την Πάτρα και συγκεκριμένα στη Μύκονο.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 8589628263888445333

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item