Εξαφανίστηκε η τραγουδίστρια Sinead O' Connor!


Αναστάτωση επικρατεί με την εξαφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας Sinead O' Connor. Οι αρχές φοβούνται ότι μπορεί να αυτοκτόνησε. Η διάσημη 49χρονη τραγουδίστρια Sinead O' Connor βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο την Κυριακή γύρω στη 13:00 στο προάστιο Wilette, στο Σικάγο, και από τότε δεν την έχει δει κανείς. Κάποιος κάλεσε τις αρχές επειδή δεν επέστρεψε από τη βόλτα και πλέον την αναζητούν οι αρχές.

Όπως αναφέρει το newsit, oι αρχές την περιγράφουν ως εξαφανισμένη αυτοκτονική. Η τελευταία φορά που την είδαν ήταν στο Raleigh με το ποδήλατό της. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μπλούζα που γράφει "Ιρλανδία" στην πλάτη.

Ανησυχία προκαλεί και το τελευταίο της χθεσινό ποστ στο facebook.

Πριν από λίγους μήνες, τον Νοέμβριο, είχε χρειαστεί ιατρική βοήθεια μετά από μια οργισμένη επιστολή αυτοκτονίας στην οικογένειά της, ενώ το 2012 είχε ακυρώσει την περιοδεία της λόγω ενός πολύ σοβαρού επεισοδίου με την υγεία της.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια έγινε παγκοσμίως διάσημη το 1990 με το τραγούδι Nothing Compares 2 U, τραγούδι που της έγραψε ο Prince. Έχει ηχογραφήσει 10 σόλο άλμπουμ και έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο για τα ξεσπάσματά της σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της.

Το 1992 έσκισε μια φωτογραφία του πάπα Jon Paul II κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εμφάνισής της. Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα όταν ισχυρίστηκε πως ο Αμερικανός κωμικός Arsenio Hall ήταν αυτός που προμήθευε ναρκωτικά στον Prince που πέθανε τον περασμένο μήνα.

Ο Arsenio Hall αρνήθηκε τον ισχυρισμό και είπε πως θα κάνει μήνυση στη διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα 4 παιδιών.


0 σχόλια