Θρήνος στην Πάτρα για τον χαμό του 20χρονου Αλέξανδρου - Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του


Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του 20χρονου Αλέξανδρου Παπαγιαννόπουλου που δεν άντεξε και κατέληξε χθες μετά από «μάχη» εννέα ημερών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Ο 20χρονος είχε τραυματισθεί σοβαρά όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με άλλο όχημα. Ο 20χρονος είχε διακομισθεί και παρέμενε στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η είδηση βύθισε στο πένθος τους φίλους, που ξεκίνησαν να γράφουν μηνύματα αποχαιρετισμού στο facebook και στα υπόλοιπα social media.

Μάλιστα, μήνυμα άφησαν και στο σημείο που έγινε το τροχαίο, γράφοντας στη μάντρα με κόκκινη μπογιά: «Χίλιες ευχές για ένα θαύμα!!! Αλέξανδρε σε αγαπάμε…θα ζεις μέσα στις καρδιές μας».

Το μήνυμα προκάλεσε συγκίνηση σε κατοίκους της περιοχής και περαστικούς. Άλλοι αφήνουν λίγα λουλούδια ή ανάβουν ένα κερί, στη συμβολή των οδών Κορώνου και Λαοκόοντος έξω από το 19ο Γυμνάσιο Πατρών, στο οποίο σημειώθηκε και το θανατηφόρο τροχαίο.


0 σχόλια