Θρίλερ στην Πάτρα με τον αζήτητο σκελετό της Ασκληπιού


Ζωηρές συζητήσεις έχει προκαλέσει στους πολίτες του κέντρου ο εντοπισμός ενός κρανίου και τμημάτων από οστά σε παλιό ακίνητο στην οδό Ασκληπιού, την περασμένη Παρασκευή, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα "Πελοπόννησος".

Επρόκειτο για άτομο που πέθανε στο σημείο και δεν τον αντιλήφθηκε κανείς; Για λείψανα που πετάχτηκαν από αγνώστους;

Τα ευρήματα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού σε παλιό οίκο ανοχής. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι το κρανίο ανήκει σε νέο άνθρωπο, γιατί η οδοντοστοιχία βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αρα δεν επρόκειτο για χρόνιο χρήστη ουσιών γιατί θα είχε υποστεί σοβαρές αλλοιώσεις στα δόντια.

Οι πρώτες έρευνες έχουν οδηγήσει στην εκδοχή να επρόκειτο για άστεγο που έχασε τη ζωή του και δεν τον αναζήτησε κανείς γιατί δεν έχει συγγενείς. Αν επρόκειτο, πάντως, για χρήστη ναρκωτικών που έχασε στο σημείο την ζωή του, φαίνεται ότι ήταν πρωτάρης. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, κάποιος θα τον είχε αναζητήσει από το ευρύτερο περιβάλλον.

Εκείνο που προκαλεί απορίες είναι ότι εάν επρόκειτο για άτομο που πέθανε στο σημείο, η μυρωδιά από την αποσύνθεση θα ήταν ιδιαίτερα αισθητή και σε απόσταση.


0 σχόλια