Τα τηλεοπτικά εορταστικά προγράμματα για το Μ. Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα


Και φέτος το βράδυ του Μ. Σαββάτου αλλά και την Κυριακή του Πάσχα τα τηλεοπτικά κανάλια θα προβάλλουν εορταστικά προγράμματα.

Μ. Σαββάτο

ΕΡΤ1

Στις 23.10 θα προβληθεί η φετινή συνύπαρξη της Δήμητρας Γαλάνη, της Ελένης Τσαλιγοπούλου και της Γιώτας Νέγκα στο Passport. Μια συνεργασία που ενώ ήταν προγραμματισμένο να κρατήσει για λίγο πήρε αρκετές φορές παράταση.

ΑΝΤ1

Στις 00.10 Θα προβληθεί το πρόγραμμα του «Βοτανικού» με τον Αντύπα, τον Νίκο Μακρόπουλο και την Ελεάνα Παπαιωάννου.

Alpha

Στις 23.15 ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην Υγειά μας» θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο. Εκεί θα δούμε τον Αντώνη Ρέμο, την Γλυκερία και πολλούς άλλους.

Ε

Στις 21.00 Θα προβληθεί σε επανάληψη η εκπομπή «Μπράβο Ρούλα».

Κυριακή του Πάσχα

ΑΝΤ1

Στις 23.45 θα προβληθεί η συναυλία του Αντώνη Ρέμου και της Μελίνας Ασλανίδου στο Κατράκειο θέατρο.

Στις 03.30 θα προβληθεί η συνεργασία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με την συμφωνική Ορχήστρα της Πράγας στην συναυλία της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δευτέρα του Πάσχα

Ε

Στις 21.00 θα προβληθεί η ψυχαγωγική εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά με τίτλο «Μπράβο Ρούλα¨. Η παρουσιάστρια έχει ετοιμάσει για το κοινό της μια ζωντανή εκπομπή με πολλές εκπλήξεις.

ΕΡΤ1

Στις 22.00 θα προβληθεί ένα πρωτότυπο μουσικό οδοιπορικό για τον Θανάση Παπακωνσταντίνου με συζήτηση και σχόλια. Αλλά και μοναδικές εκτελέσεις τραγουδιών.

Κωνσταντίνα Τσίχλα

0 σχόλια