Μητέρα στην Πάτρα, πήρε στο σπίτι το βρέφος που απέβαλε στο νοσοκομείο και το έβαλε στην κατάψυξη!

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην Πάτρα.Μητέρα απέβαλε στο 409 Νοσοκομείο της Πάτρας, ωστόσο κατάφερε και...


Μια απίστευτη ιστορία συνέβη πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην Πάτρα.Μητέρα απέβαλε στο 409 Νοσοκομείο της Πάτρας, ωστόσο κατάφερε και πήρε το παιδί από το σημείο όπου παρέμενε και στη συνέχεια κατέψυξε το άψυχο κορμάκι του στο σπίτι της.

Το περιστατικό κατεγράφη στην γυναικολογική κλινική. Η γυναίκα μέχρι πρόσφατα είχε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου στην κουζίνα του σπιτιού της.

Η γυναικα, σύμφωνα με την Πελοπόννησο έχει άλλα πέντε παιδιά ηλικίας 5 - 12 ετών και το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η κοινωνική λειτουργός του νοσοκομείου άκουσε τη μητέρα ότι είχε καταψύξει το μωρό και ειδοποίησε την Διεύθυνση Μέριμνας της Περιφέρειας, ψυχολόγος της οποίας την επισκέφθηκε σπίτι της. Η κοινωνική υπηρεσία της Περιφέρειας θα της σταθεί για όσο χρειαστεί.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 3284503793333370887

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item