Τόλης Βοσκόπουλος: Νοσηλεύεται για τρίτη εβδομάδα


Για τρίτη εβδομάδα νοσηλεύεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας ο Τόλης Βοσκόπουλος, ωστόσο, οι θεράποντες ιατροί του και η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου είναι καθησυχαστικοί και αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με το tlife, o «άρχοντας της νύχτας» εισήχθη στο νοσοκομείο στις 23 Φεβρουαρίου με συμπτώματα ουρολοίμωξης, και παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών πως σύντομα θα έπαιρνε εξιτήριο, τελικά χρειάστηκε να παρατείνει τη νοσηλεία του, αφού η ανάρρωσή του σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso δεν είχε το ρυθμό που ήθελαν οι θεράποντες ιατροί του.

«Ο Τόλης μπήκε στο νοσοκομείο με εμπύρετο ουρολοίμωξη και πλέον, εδώ και πέντε ημέρες, είναι απύρετος και έχει υποχωρήσει η λοίμωξη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου και συμπλήρωσε πως το εξιτήριο πιθανότατα να είναι στο τέλος της εβδομάδας. «Είναι πολύ καλύτερα, αλλά πρέπει να ολοκληρώσει τον 20ήμερο κύκλο της αντιβίωσης για να πάρει εξιτήριο. Είναι επιβεβλημένο αυτό και, επειδή η αγωγή είναι ενδοφλέβια, δεν μπορεί να γίνει στο σπίτι. Γι' αυτό και παραμένουμε στο ΓΝΑ», συμπλήρωσε.

Παρόλα αυτά, μετά και την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Τόλης θα πρέπει να μείνει για λίγο σπίτι και να αναρρώσει ενώ ο προσωπικό τους γιατρός τού συνέστησε να σταματήσει για φέτος τις εμφανίσεις στις πίστες.


0 σχόλια