Το Ισλαμικό Κράτος πανηγυρίζει και απειλεί: Έρχονται μαύρες μέρες


Πανηγυρίζουν και απειλούν οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους για την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στις Βρυξέλλες, στην «καρδιά» δηλαδή της Ευρώπης. Οι τζιχαντιστές απειλούν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι έρχονται μαύρες ημέρες, αναφέροντας χαρακτηριστικά «βομβαρδίζετε τους μουσουλμάνους, βομβαρδίζουμε τη Δύση», ενώ προειδοποιούν ότι έρχεται η σειρά της Γερμανίας.

«Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν σειρά από βομβιστικές επιθέσεις με ζώνες με εκρηκτικά και εκρηκτικούς μηχανισμούς την Τρίτη, με στόχο ένα αεροδρόμιο και έναν κεντρικό σταθμό του μετρό στο κέντρο της βελγικής πρωτεύουσας, τις Βρυξέλλες», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους για την ανάληψη της ευθύνης, σύμφωνα με το αυτοαποκαλούμενο πρακτορείο ειδήσεων Amaq, που αποτελεί επικοινωνιακό όργανο της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως πριν οι «μαχητές του Ισλαμικού Κράτους» πυροδοτήσουν τις ζώνες τους με τα εκρηκτικά, άνοιξαν πυρ κατά των ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, την ώρα που ένας «μάρτυρας» ενεργοποιούσε τη δική του ζώνη με εκρηκτικά.

Πηγή: lifo

0 σχόλια