Θρήνος για τον 6χρονο Γιαννάκη - Ο θάνατος και το μαρτύριο της σύντομης ζωής του


Δεν τα κατάφερε ο μικρός Γιαννάκης από τη Γαστούνη, ένα 6χρονο αγγελούδι το οποίο έδινε άνιση μάχη με όγκο στον εγκέφαλο εδώ και δυο χρόνια.

Σύμφωνα με το patrisnews, έχασε τη μάχη για τη ζωή και βύθισε στο πένθος τους γονείς και τους στενούς του συγγενείς.

Το 2014 διεγνώσθη ότι ο εγκέφαλος του μικρού Γιαννάκη πιέζεται από έναν μεγάλο όγκο, ο οποίος δεν μπορεί να χειρουργηθεί και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ακτινοθεραπεία.

Με τη βοήθεια των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, ο μικρός Γιαννάκης βρήκε μια ζεστή «αγκαλιά» στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Ελπίδα» της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Η πάθηση του τετράχρονου παιδιού αντιμετωπίστηκε αρχικά με την τοποθέτηση μίας βαλβίδας στον εγκέφαλό του, προκειμένου να ανακουφιστεί από τους αφόρητους πόνους που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες ξεκίνησε και τις ακτινοθεραπείες. Ο καρκίνος όμως τον νίκησε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η πολύτεκνη οικογένεια του μικρού Γιαννάκη, φιλοξενείται στο σπίτι του παππού, ένα παλιό και μικρό σπίτι στον συνοικισμό της Αγκινάρας στη Γαστούνη και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η κηδεία του μικρού θα γίνει το μεσημέρι στη Γαστούνη.


0 σχόλια