Σοκ στην Πάτρα: Η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα ημίγυμνης γυναίκας - Αναγνωρίστηκε από τον άνδρα της


Αναγνωρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στην θαλάσσια περιοχή της πλαζ στην Πάτρα.

Πρόκειται για μια 47χρονη υπήκοο Αλβανίας, μητέρα ενός παιδιού που κατοικούσε στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Την άτυχη γυναίκα αναγνώρισε ο άνδρας της.

13:44 Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τα αίτια θανάτου της γυναίκας, η σωρός της οποίας εντοπίστηκε νωρίτερα στα βράχια στο ύψος του Κολυμβητηρίου της Αγυιάς στην Πάτρα.

Αστυνομία και λιμενικό προσπαθούν να βρουν τα στοιχεία της γυναίκας όπως επίσης και το αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή αυτοκτονία.

Πάνω στην γυναίκα δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εξετάζει τα δακτυλικά της αποτυπώματα, ανοίγοντας παράλληλα και τους φακέλους των εξαφανίσεων. Απαντήσεις θα δώσει και η νεκροψία που θα διενεργηθεί.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπροστά σε άνα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν πριν λίγο όσοι έτυχε να βρίσκονται στο ύψος του κολυμβητηρίου της πλάζ στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.

Από τη θάλασσα ξεβράστηκε στην Ακτή το πτώμα μιας γυναίκας. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ημίγυμνη φορώντας μόνο ένα μαύρο παντελόνι και τα παπούτσια της.


0 σχόλια