Πως μια διαφήμιση μπύρας κατάφερε να κάνει το ίντερνετ να... ξεσπά σε δάκρυα

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο το οποίο είναι ναι μεν διαφήμιση, περνάει όμως πολλά μηνύματα πέραν της τοποθέτησης προϊ...


Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο το οποίο είναι ναι μεν διαφήμιση, περνάει όμως πολλά μηνύματα πέραν της τοποθέτησης προϊόντος, που συνοδεύονται μάλιστα με τη συγκινητική και κρυστάλλινη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου.

Μηνύματα απλά, ανθρώπινα που όπως αποδεικνύεται και στο τέλος του διαφημιστικού σποτ, για να καταφέρεις να τα υλοποιήσεις δεν αρκεί παρά ένα μικρό βήμα και έτσι θα μπορέσεις να βρεθείς, ακόμα πιο κοντά, στους δικούς σου ανθρώπους.

Η διαφήμιση ακολουθεί την προσπάθεια ενός ηλικιωμένου να κάνει μαθήματα χορού, κρυφά από όλους τους γνωστούς και συγγενείς του. Ο λόγος παραμένει άγνωστος μέχρι τον γάμο της κόρης του. Εκεί επιδεικνύει όλα όσα με κόπο έμαθε, δείχνοντας παράλληλα στην κόρη του πόσο σημαντική είναι για εκείνον.
Related

XESPAO ΑΦΙΕΡΩΜΑ 2494104254052121551

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item