Όταν ξέσπασε ο τρόμος: Πώς οι τρομοκράτες έβαψαν με αίμα τις Βρυξέλλες - Οι επιθέσεις σε αεροδρόμιο και μετρό σε 10 βίντεο


Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης, στις Βρυξέλλες.

Μία από αυτές, που κυκλοφόρησε μόλις στο Τwitter, απεικονίζει την κατάσταση αμέσως μετά την έκρηξη σε ένα από τα βαγόνια του μετρό των Βρυξελλών, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται από ποιον σταθμό είναι, τον Μάλμπεκ ή τον Σούμαν.


Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν δύο εκρήξεις σε σταθμούς του μετρό στις Βρυξέλλες. Τη στιγμή της πρώτης έκρηξης, όπως φαίνεται στα πλάνα, στην αποβάθρα υπάρχει αρκετός κόσμος και μόλις σταματάει ένας συρμός σημειώνεται η πρώτη έκρηξη.Αμέσως μετά φαίνονται οι επιβάτες να τρέχουν πανικόβλητοι προς την έξοδο. Και ενώ οι άνθρωποι τρέχουν να σωθούν και ανεβαίνουν τα σκαλιά σημειώνεται και μία δεύτερη έκρηξη.Όλα τα βίντεο που βγήκαν στο φως φανέρωσαν το μέγεθος της καταστροφής, αλλά και του τρόμου, ο οποίος σκέπασε σήμερα το πρωί τις Βρυξέλλες.

Ο απόλυτος τρόμος στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Στις 9:00 το πρωί σημειώθηκαν δύο ισχυρές εκρήξεις στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών στην αίθουσα των αναχωρήσεων. Οι πρώτες εικόνες που έκαναν το γύρω του κόσμου ήταν ο πυκνός καπνός που έβγαινε από το κτίριο του αεροδρομίου, τα σπασμένα τζάμια, αλλά και ανθρώπους να απομακρύνονται πανικόβλητοι.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στα social media βίντεο μέσα από το αεροδρόμιο αμέσως μετά τις εκρήξεις.Δεν είχε περάσει πολύ ώρα από τη στιγμή που ο πανικός, ο τρόμος και ο θάνατος είχαν χτυπήσει στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όταν τρομοκράτες χτύπησαν και στο μετρό στη βελγική πρωτεύουσα.

Τα βίντεο από το μετρό είναι συγκλονιστικάΜετά τις εκρήξεις κλάματα, φωνές και ουρλιαχτά από τους εγκλωβισμένους μέσα στους συρμούς επιβάτες.


Πανικός και έξω από τους σταθμούς του μετρό

Δείτε ακόμα:
0 σχόλια