Οικογένεια Παντελίδη: Ανυπόστατες φήμες τα όσα γράφονται για τις συνθήκες θανάτου του τραγουδιστή


Ανυπόστατες φήμες τα όσα γράφονται για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο δικηγόρος της οικογένειας Πέτρος Καϊμακάμης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Με το καλημέρα". Επιπλέον τόνισε πως χρειάζεται χρόνος για επίσημα συμπεράσματα από πραγματογνώμονες και πως θα κατηγορηθεί όποιος έχει ευθύνη.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε επίσης, ότι η οικογένεια Παντελίδη έχει καταθέσει μήνυση για να βρεθούν αυτοί που «χάκαραν» τους λογαριασμούς στα social media του τραγουδιστή.

Ο δικηγόρος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων επικινδύνων δραστών για σοβαρά κακουργήματα όπως είναι: απάτη με υπολογιστή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ. Ξεκινά μια σοβαρή προσπάθεια για να διακριβωθούν τα πραγματικά στοιχεία των δραστών αυτών. Έχουμε έρθει σε επαφή με τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος. Δεν ισχύει ότι κλάπηκε το κινητό. Το κινητό παραδόθηκε την ημέρα που έγινε το τραγικό αυτό συμβάν στον αδερφό του Παντελή. Κάποιοι χάκαραν τα social media του τραγουδιστή».

δείτε το βίντεο του Zappit:
0 σχόλια