Έρχεται το sequel του «Γάμος Αλά Ελληνικά»


Έχουν περάσει 14 σχεδόν χρόνια από τη μεγάλη επιτυχία του «Γάμος αλά ελληνικά» της Νία Βαρντάλος, που αποτέλεσε μία από τις πιο πετυχημένες ανεξάρτητες ταινίες παγκοσμίως, φτάνοντας τα 369 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Η πολυαναμενόμενη συνέχειά της με τίτλο «Γάμος Αλά Ελληνικά 2» έρχεται, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και μία προσθήκη- έκπληξη. Ιθύνων νους και των δύο ταινιών είναι η Νία Βαρντάλος που μας εξηγεί γιατί άργησε τόσο πολύ το σίκουελ:

Ήταν δικό μου λάθος που η συνέχεια της ταινίας άργησε τόσο πολύ. Μου ζήτησαν αμέσως μετά την πρώτη ταινία να γράψω το σίκουελ, αλλά είπα όχι. Γιατί είχα γράψει ότι η Τούλα ήταν μαμά, και έκανα κι εγώ πραγματικά μεγάλες προσπάθειες για να γίνω μαμά. Τέλος καλό, όλα καλά. Έγινα μητέρα. Και να ‘μαστε στην πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο. Ήμουν από τις μητέρες που έκλαιγαν πολύ και νομίζω ότι ο κόσμος έκανε στην άκρη. Μια άλλη μάνα προσπαθώντας να με ηρεμήσει, μου είπε κάτι που με πανικόβαλε. Μου είπε: “Ηρέμησε. Σε 13 χρόνια, θα πάνε στο κολέγιο και θα μας αφήσουν”. Μου κόπηκε η ανάσα. Τότε συνειδητοποίησα ότι είχα μεταμορφωθεί σ’ αυτό που ήταν οι δικοί μου έλληνες καταπιεστικοί γονείς. Από εκεί μου γεννήθηκε η ιδέα για τη συνέχεια της ταινίας».

Υπόθεση

Αφού μεγάλωσαν με χίλια δυό βάσανα την ατίθαση έφηβη κόρη τους, η Τούλα και ο Ίαν τώρα, αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους, ενώ έχουν επίσης να τα βγάλουν πέρα με έναν ακόμη Ελληνικό γάμο - αυτή τη φορά, ακόμα μεγαλύτερο και πιο ... παχουλό.

Σκηνοθεσία: Κερκ Τζόουνς
Πρωταγωνιστούν: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Τζον Στάμος, Ρίτα Γουίλσον, Μαρκ Μαργκόλις, Μάικλ Κόνσταντιν, Έλενα Καμπούρις, Τζία Καρίντις, Λούις Μάντιλορ
Είδος: Κωμωδία

Η ταινία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Απριλίου.Αξιολόγηση IMDb: 6.3/10


0 σχόλια