Αχαΐα: Αστυνομικοί έσωσαν κουταβάκι που βρήκαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων


Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, απέναντι στο Αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας ακούστηκε ένα κλάμα μέσα από τον κάδο απορριμάτων. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Φιλοζωικό Σύλλογο ΕΛ.Α.Δ.Α., ένας αστυνομικός του τμήματος κοίταξε στον κάδο και αντίκρυσε ένα κουταβάκι ενός μηνός περίπου.

Το πήρε αμέσως στο τμήμα. Εκεί του έδωσαν γάλα, να φάει και ειδοποίησαν άμεσα τον πρόεδρο του συλλόγου ΕΛ.Α.Δ.Α.

«Αφού συμφωνήσαμε να το φιλοξενήσουμε εμείς το έφεραν στο σπίτι. Γνωρίζουμε όλοι την ευαισθησία και φιλοζωία των αστυνομικών μας και τους ευχαριστούμε γι αυτό. Το κουταβάκι είναι μια χαρά και το φροντίζουμε τώρα εμείς. Λυπούμαστε όταν κάποιοι θεωρούν τα Ζώα ως άψυχα και ως παράσιτα, παίρνοντας την πρωτοβουλία να τα πετούν στα σκουπίδια ή να ρίχνουν φόλες ή να τα πυροβολούν ή και να τα κακοποιούν…Ας γίνουμε επιτέλους ΑΝΘΡΩΠΟΙ», σημειώνουν τα μέλη του Φιλοζωϊκού συλλόγου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που Αστυνομικοί σώζουν ζώα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Να υπενθυμίσουμε ότι όπως είχε γράψει το dytikanea.gr, αστυνομικοί και πυροσβέστες, έσπευσαν να σώσουν σκυλάκι που η κοιλιά του είχε καρφωθεί σε μία καγκελόπορτα.


0 σχόλια