Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Είχαν βάλει καρφιά και βίδες στις βόμβες για να προκαλέσουν εκατόμβη


Σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησαν οι Αρχές του Βελγίου, λίγες ώρες μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση σε αεροδρόμιο και σταθμό μετρό που προκάλεσε τον θάνατο 34 ανθρώπων και τον τραυματισμό 187.

Στα απανθρακωμένα και διαμελισμένα θύματα αλλά και στα σώματα τραυματιών από το μακελειό στις Βρυξέλλες, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, Ζaventem, οι αρχές βρήκαν υπολείμματα από καρφιά και βίδες.

Το εύρημα αυτό καταδεικνύει ότι οι αδίστακτοι βομβιστές αυτοκτονίας, είχαν τοποθετήσει βίδες και καρφιά στους εκρηκτικούς μηχανισμούς προκειμένου να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα από το ωστικό κύμα.

Τις πληροφορίες μεταδίδει το βελγικό VRT το οποίο επικαλείται γιατρούς του Νοσοκομειακού Πανεπιστημίου Leuven, οι οποίοι εντόπισαν, ύστερα από εξέταση των θυμάτων, υπολείμματα από βίδες στα νύχια τους.

Στο νοσοκομείο Leuven νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 11 θύματα των επιθέσεων με σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ η κατάσταση των τριών από αυτά χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Μία ακτινογραφία ενός εκ των δεκάδων τραυματιών από τις βομβιστικές επιθέσεις στη βελγική πρωτεύουσα επιβεβαιώνει με ανατριχιαστικό τρόπο την αποκάλυψη των αρχών ασφαλείας, ότι οι τρομοκράτες είχαν βάλει καρφιά και βίδες στις βόμβες, προκειμένου να σκοτώσουν περισσότερους ανθρώπους.

Τη φωτογραφία από την ακτινογραφία δημοσίευσε το πρακτορείο ΕPA. Είναι ενός τραυματία, που μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο στα βόρεια των Βρυξελλών. Σε αυτή φαίνεται μία βίδα ή καρφί, στο στήθος του ασθενούς.0 σχόλια