Τα νέα Samsung Galaxy A5 και A3 στην ελληνική αγορά

Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά είναι εδώ και λίγες ημέρες, τα νέα Samsung Galaxy Α5 και Galaxy A3, τα οποία διαθέτουν ανανεωμένες λειτουρ...


Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά είναι εδώ και λίγες ημέρες, τα νέα Samsung Galaxy Α5 και Galaxy A3, τα οποία διαθέτουν ανανεωμένες λειτουργίες κάμερας.

Τα νέα Galaxy A διατηρούν τη σχεδιαστική γραμμή της σειράς, συνδυάζοντας μέταλλο και γυαλί. Ενσωματώνουν οθόνη 5,2 και 4,7 ιντσών αντίστοιχα. Παράλληλα, διαθέτουν ανανεωμένα χαρακτηριστικά κάμερας, που υπόσχονται μεγαλύτερη φωτεινότητα και ευκρίνεια σε φωτογραφίες και βίντεο.

Με τη λειτουργία Quick Launch, κάνοντας διπλό κλικ στο κεντρικό κουμπί, η κάμερα τίθεται σε λειτουργία σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Ακόμα, οι λειτουργίες Wide Selfie, Palm Selfie και Beautifying Effects δίνουν περισσότερες επιλογές κατά τη λήψη selfie φωτογραφιών.

Ειδικότερα, το Galaxy A5 διαθέτει επίσης οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για την αποφυγή λήψης θολών φωτογραφιών, καθώς και μπροστινό και οπίσθιο φακό με διάφραγμα f/1.9, για καλύτερα αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.


Related

TECH 4597314599213769257

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item