Σοβαρός τραυματισμός 24χρονης υπαξιωματικού από έκρηξη στην Αεροπορική Μονάδα του Αράξου - Διατάχθηκε ΕΔΕ

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε αεροσκάφ...


Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε αεροσκάφος, στην 116 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Αράξου.

Η υπαξιωματικός διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου διαγνώσθηκε κάταγμα Α΄ οσφυϊκού σπονδύλου.

Για το περιστατικό διενεργείται διερεύνηση από αρμόδια επιτροπή της Πολεμικής Αεροπορίας και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε μια 24χρονη υπαξιωματικός μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στην Αεροπορική Μονάδα του Αράξου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 24χρονη έπαιρνε μέρος σε μεταφορά καυσίμων μέχρι την πίστα με τα μαχητικά αεροσκάφη, όταν ξαφνικά σημειώθηκε η έκρηξη.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου και χειρουργείται ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της έκρηξης. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το προσωπικό της μονάδας ήταν σε επιφυλακή, λόγω διήμερης άσκησης που πραγματοποιείται στην μονάδα.

Για το περιστατικό διενεργείται διερεύνηση από αρμόδια επιτροπή της Πολεμικής Αεροπορίας και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).


Related

ΤΟΠΙΚΑ 8929425432658990348

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item