Πυροσβεστική: Τα πρόσωπα στις διευθυντικές θέσεις στη Δυτική Ελλάδα


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κρίσεις και για το πυροσβεστικό σώμα και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες στις βασικές θέσεις στη Δυτική Ελλάδα, δεν αναμένεται να έχουμε αλλαγές προσώπων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει στο βαθμό και στη θέση του ο Νίκος Νικολακόπουλος, Συντονιστής Πυροσβεστικών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Στη θέση του παραμένει και ο Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο οποίος ανέλαβε πέρυσι, καθήκοντα Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ευθύμιο Γεωργακόπουλο, που παραμένει Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Επίσης, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, στο βαθμό αλλά και στα καθήκοντά του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Αχαΐας φαίνεται πως παραμένει ο Νίκος Ρουμελιώτης, όπως και ο Γιάννης Πετρούτσος, Διοικητής του Α΄Πυροσβεστικού Σταθμού Πατρών.

Αλλαγή υπήρξε στη Διοίκηση της 6ης ΕΜΑΚ, που εδρεύει στην Πάτρα. Ο μέχρι πρότεινος Διοικητής της Γιάννης Πανόπουλος αναλαμβάνει Διοικητής στην Π.Υ. Αιγίου και καθήκοντα Διοικητή στην 6η ΕΜΑΚ αναλαμβάνει ο Κώστας Κυριακόπουλος, ο οποίος ήταν Διοικητής στην Π.Υ. Πύργου.

Στην Π.Υ.Πύργου Διοικητής θα είναι ο Νικόλαος Σπαής, που υπηρετούσε στην Αθήνα, ενώ παραμένει στη θέση του Διοικητή της Π.Υ. της ΒΙΠΕ Ο Ανδρέας Στεμπίλης.

Aλλαγή στη Διοίκηση της Π.Υ. Μεσολογγίου, όπου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κεφαλάς, που προέχρχεται από την Π.Υ. Λιβαδειάς , όπου στη συγκκεριμένη υπηρεσία Διοικητής θα είναι ο Δημήτρης Κοντογιάννης, που υπηρετούσε στην Π.Υ. Μεσολογγίου.


0 σχόλια