Πάτρα: Υπεξαίρεση 98.000 ευρώ στην ΑΔΕΠ

Επί της θητείας της δημοτικής αρχής Πελετίδη υπεξαιρέθηκαν 98.000 ευρώ στην ΑΔΕΠ. Αυτό προκύπτει από την έρευνα που πραγματοποιείται στη...


Επί της θητείας της δημοτικής αρχής Πελετίδη υπεξαιρέθηκαν 98.000 ευρώ στην ΑΔΕΠ. Αυτό προκύπτει από την έρευνα που πραγματοποιείται στην ΑΔΕΠ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, η οποία προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά.

Στην ΑΔΕΠ μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν τοποθετηθεί δύο νέοι λογιστές απο τη δημοτική αρχή, που δεν είχαν εντοπίσει το έλλειμμα, το οποίο παραδέχθηκε μόνη της η υπάλληλος που έκανε την υπεξαίρεση, για να ελαφρύνει τη θέση της, επειδή φοβήθηκε ότι θα αποκαλυφθεί η δράση της.

Οι πληροφορίες από την πρώτη εσωτερική έρευνα που έγινε στην υπηρεσία, δεν επιβεβαιώνει την ανακοίνωση της ΑΔΕΠ ότι η υπεξαίρεση γινόταν επί χρόνια, δηλαδή αφορούσε και την περίοδο της θητείας προηγούμενων δημοτικών αρχών. Όλα συντείνουν στο ότι η κατάχρηση έγινε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Γιώτα Κοντογεωργοπούλου

Related

ΤΟΠΙΚΑ 5321902292078896765

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item