Παίρνει εξιτήριο αύριο η 21χρονη Φρόσω που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ με τον Παντελή Παντελίδη


Αύριο θα λάβει εξιτήριο η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί από τους γιατρούς της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ευαγγελισμού. Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, οι γιατροί είχαν επισημάνει εξ αρχής ότι η κατάσταση της υγείας της είναι καλή, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας, σε αντίθεση με την 30χρονη Μίνα Αρνατούτη, η κατάσταση της οποίας παραμένει κρίσιμη.

Από την πρώτη στιγμή που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στερώντας τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό στην 30χρονη Μίνα Αρναούτη, η 21χρονη κοπέλα είχε τις αισθήσεις της, ενώ είχε ελαφρά χτυπήματα στο σώμα της.

Αυτή ήταν και η αρχική διάγνωση των γιατρών όταν μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται ακόμη στην Ορθοπεδική Κλινική. Μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που έγινε το πρωί της Δευτέρας, η νεαρή κοπέλα είναι καλά στην υγεία της, όπως επισημαίνουν οι γιατροί, και θα λάβει εξιτήριο αύριο το πρωί.

Όμως, μεγάλος της αντίπαλος παραμένει η άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες η νεαρή κοπέλα, αφού είχε συνειδητοποιήσει εξ αρχής τη σοβαρότητα του τροχαίου δυστυχήματος.

Άλλωστε, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, «φύγαμε από κει που ήμασταν και θυμάμαι μόνο ότι το αμάξι άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα». Είναι εκείνη που σύμφωνα με όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, είχε πει: «Είμαι καλά. Σώστε τον Παντελή».

Την ίδια ώρα, η Τροχαία συνεχίζει τις έρευνες, όπως έχει οριστεί αυτεπάγγελτα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος. Η κατάθεση της 21χρονης Φρόσως Κυριάκου ενδεχομένως να ρίξει φως στο στην υπόθεση που στέρησε τη ζωή στο γνωστό καλλιτέχνη, ενώ την ίδια ώρα η 30χρονη φίλη τους δίνει τη δική της μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή.


0 σχόλια