Νέα «προφητεία» Λεβέντη: "Αυτό πιστεύω. Τον Μάρτιο θα έχουμε…"

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν διστάζει να προβλέψει το μέλλον της διακυβέρνησης της χώρας, θεωρώντας βέβαιη την κατάρρευση της συγκυβέρνησης ΣΥ...


Ο Βασίλης Λεβέντης δεν διστάζει να προβλέψει το μέλλον της διακυβέρνησης της χώρας, θεωρώντας βέβαιη την κατάρρευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Με το γνωστό του ύφος ο κ. Λεβέντης έκανε μια πολιτική πρόβλεψη που αφορά στο μέλλον της κυβέρνησης.

Ο κ. Λεβένης μιλώντας στη Real News σημείωσε πως δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα αντέξει τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές και προέβλεψε ότι δεν θα έχουμε προσφυγή στις κάλπες αλλά Οικουμενική Κυβέρνηση.

«Το Μάρτιο θα έχουμε οικουμενική. Έτσι πιστεύω», είπε ο κ. Λεβέντης.

Η πρόβλεψη του κ. Λεβέντη απηχεί και την επιθυμία του κόμματος και του ίδιου να αναλάβουν κυβερνητικές ευθύνες. Εξ ου και ο καταιγισμός προτάσεων για όλα τα μείζονα θέματα, το φλερτ με την κυβέρνηση αλλά και η καταμέτωπο επίθεση όποτε αυτή κρίνεται απαραίτητη.

Διαβάστε τις προετοιμασίες της κυβέρνησης για νέες εκλογές και τα μέτρα που παίρνει για το ενδεχόμενο Οικουμενικής Κυβέρνησης.


Related

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 5150717012415251508

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item