"Μην ανησυχείς...το 'χω" - Οι τελευταίες λέξεις του Παντελίδη πριν επιβιβαστεί στο μοιραίο τζιπ - Βϊντεο από την έξοδό του με φίλους λίγο πριν το δυστύχημα


Σοκαρισμένο παραμένει το Πανελλήνιο από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, στο φρικτό τροχαίο που του στοίχισε την ζωή.

Τι ακριβώς συνέβη ωστόσο; Σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου του Παντελή, λίγο πριν επιβιβαστεί στο μοιραίο αυτοκίνητο ο γνωστός τραγουδιστής φαινόταν πολύ κουρασμένος, ωστόσο ήταν αποφασισμένος να μεταφέρει τις δύο φίλες του στο σπίτι τους και εν συνεχεία να μεταβεί στο νυχτερινό κέντρο όπου θα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή για να κοιμηθεί στο καμαρίνι του και εν συνεχεία να ξεκινήσει εκ νέου πρόβες.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο του τον φίλο λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο του είπε να πάρει ταξί με τον Παντελή Παντελίδη να απαντάει "Μην ανησυχείς, το χω!"..

Ένα μόνο τραύμα από τη λυγισμένη λαμαρίνα προκάλεσε το μοιραίο στον Παντελή Παντελίδη

Στο μεταξύ ένα βίντεο με τις τελευταίες ανέμελες στιγμές του Παντελή Παντελίδη κυκλοφορεί από χθες το βράδυ στο διαδίκτυο.

Ένας φίλος του τραγουδιστή με το όνομα Κριστιάνο δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στο προφίλ του στο Facebook γράφοντας στη λεζάντα: «Τελευταία έξοδος φιλαράκι μου πριν την πρεμιέρα σου».

Σε αυτό απεικονίζεται ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, μετά την τελευταία του πρόβα, να διασκεδάζει μαζί με δύο φίλους του. Αμέσως μετά, φαίνεται πως συνάντησε τις δύο φίλες του, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, και συνέχισε τη βραδιά με την τραγική εξέλιξη…
0 σχόλια