Κλειστά τα καταστήματα στην Πάτρα την Πέμπτη


Ρολά θα κατεβάσουν αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας. Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας καλεί τους καταστηματάρχες να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους. Αναλυτικά:

"Με ομόφωνη απόφαση το ΔΣ του ΕΕΣΠ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση την 4/2/2016.Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχει και το Ανώτατο Συνδικαλιστικό Όργανο του Εμπορικού Κόσμου, η ΕΣΕΕ με ομόφωνη απόφασή της την 18/1/2016 καθώς και με ομόφωνη απόφαση που έλαβε στη Σπάρτη 31/1/2016 συμμετέχει και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και ΝΔΕ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το κοινωνικοασφαλιστικό είναι κορυφαίο θέμα και υπερβαίνει την γενιά μας, αποφασίζουμε και για τις επόμενες γενιές. Η συμμετοχή μας στην κινητοποίηση είναι σημαντική. Η απόφασή μας είναι για απεργιακή κινητοποίηση όλη την ημέρα και προς αυτό εργάζεται το ΔΣ του ΕΕΣΠ για να κλείσουν και τα πολυκαταστήματα.

« Όποιοι ψιθυρίζουν και παίρνουν μηνύματα περί «κινητοποίησης κατά την πρωινή βάρδια» εξυπηρετούν όπως και σε άλλες κινητοποιήσεις την λογική των πολυεθνικών -πολυκαταστημάτων, λειτουργούν σαν «λαγοί» τους, διασπαστικά και διχαστικά για το συνδικαλιστικό κίνημα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να τους απομονώσουν, να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, καλούμε τους καταναλωτές να γυρίσουν την πλάτη τους σε τυχόν ανοικτά καταστήματα «πρόθυμους» των πολυκαταστημάτων.

Καλούμε τους καταναλωτές την Πέμπτη 4/1/2016 να μην ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ σε τυχόν ανοικτά καταστήματα.

Συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Απεργιακή Κινητοποίηση.

Συγκεντρωνόμαστε 10.00 π.μ. στα Γραφεία του ΕΕΣΠ στην Πλατεία Γεωργίου.

Κοινωνία της Συνοχής

Κοινωνία της Αλληλεγγύης".


0 σχόλια