Η Μαρίνα Τσιντικίδου «δίνει» τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Μου φερόταν άσχημα!»


Την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πρωινό «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» θυμήθηκε η Μαρίνα Τσιντικίδου, κάνοντας αποκαλύψεις που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας για τον γνωστό παρουσιαστή.

«Δεν είχα περάσει καθόλου ωραία στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό». Ο ένας λόγος ήταν ότι ξύπναγα πάρα πολύ πρωί και δε μου αρέσει καθόλου. Δεν έχω καταφέρει να το ξεπεράσω αυτό. Ο άλλος λόγος... δεν τον λέω. Δεν είχα καμία χημεία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δε φερόταν καλά. Δεν μου φερόταν καθόλου ωραία. Θα μου πεις γιατί καθόσουν... Γιατί ήμουν μικρό κοριτσάκι» είπε στο ΦΜ live.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε σ' ένα σοβαρό περιστατικό που την είχε στενοχωρήσει:

«Τότε κι εγώ σαν κοπέλα είχα ένα αγόρι. Ήμουν αρκετά ερωτευμένη μαζί του και είχε έρθει να δει τη διαδικασία. Είχε έρθει να με δει και μία κοπέλα που είχαμε διαγωνιστεί μαζί στα καλλιστεία τότε του ΑΝΤ1 και έρχεται όλο χαρά και μου λέει «Γνώρισα ένα παιδί έξω από τη Θεσσαλονίκη, ψηλό, κούκλο. Και ήταν ο δικός μου. Πριν βγω στα Miss Europe! Άκου τώρα σατανικός άνθρωπος. Λες και δεν το ήξερε! Πήγα να βάλω κάτι κλάματα, αλλά πέσαν πάνω μου πως θα χαλάσει το μακιγιάζ."


0 σχόλια