Η Τζούλια Αλεξανδράτου "εκτόξευσε" τον ΑΝΤ1


Η εμφάνιση της Αλεξανδράτου στη βραδινή εκπομπή του Αρναούτογλου, δεν άφηνε πολλά περιθώρια ελιγμών στην πρεμιέρα Κωστόπουλου, που όμως κράτησε μια δυναμική με ισχυρό όπλο τον Χατζηνικολάου.

Κωστόπουλος ή Αρναούτγλου; Τζούλια ή Χατζηνικολάου; Το 2Night Show είχε την Τετάρτη την τιμητική του και αν μη τι άλλο, διέθετε ποικιλία. Η επιστροφή Κωστόπουλου στη βραδινή ζώνη του Alpha έπλασε το νέο αγαπημένο τηλεοπτικό δίλημμα που έλλειπε από την ελληνική τηλεόραση το τελευταίο διάστημα, ενώ η επιλογή της Τζούλιας από τον ΑΝΤ1 ήταν μια ιδιαίτερα ηχηρή απάντηση στον ανταγωνισμό. Είχαμε όμως νικητή και ηττημένο;

Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο, το 2night Show έκοψε πρώτο το νήμα με τηλεθέαση 22.6% στο σύνολο και 26,9% στο νεανικό κοινό. Να σημειωθεί πως την ώρα που στο πλατώ βρισκόταν η Τζούλια, τα μηχανάκια έφτασαν ακόμη και το 28,2%.

Από την άλλη, το “Βράδυ”, διατήρησε ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό για την πρεμιέρα, σημειώνοντας 18.8% στο σύνολο και 19.1% στα νεανικά. Εξάλλου, το δυνατό πρόσωπο της εκπομπής, ο Νίκος Χατζηνικολάου, κατάφερε να ανατρέψει την κατάταξη, για την ώρα που εμφανιζόταν στον αέρα, φέρνοντας το πρόγραμμα του Alpha μπροστά, με τηλεθέαση που έφτασε σε τέταρτο και το 27,4%. Ο πίνακας τηλεθέασης αποδεικνύει πως το πρόσωπο που βρίσκεται απέναντι στον παρουσιαστή παίζει τεράστιο ρόλο και μπορεί να κάνει το κοινό να αλλάξει μαζικά κανάλι.


0 σχόλια