Γιατί ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη είναι τόσο σοκαριστικός - Ο μοναδικός Έλληνας σταρ που ενσάρκωσε το "live fast die young"


Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους λίγο αφότου έχουν εκτοξευθεί στην κορυφή, ή ακριβώς εκείνη τη χρονική στιγμή που βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Στην Ελλάδα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Στο εξωτερικό, τηρουμένων των αναλογιών, έχει συμβεί με τον James Dean, έχει συμβεί με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, έχει συμβεί πρόσφατα με τον Τίτο Βιλανόβα ο οποίος έγινε ξαφνικά προπονητής της Μπαρτσελόνα για να πεθάνει λιγο μετά από καρκίνο, έχει συμβεί και με κάποιες άλλες περιπτώσεις. Είναι αυτό το γεγονός που κάνει την περίπτωση του Παντελή Παντελίδη τόσο σοκαριστική.

Η ζωή του, ανεξάρτητα από το εάν σου άρεσαν τα τραγούδια του ή όχι, είχε πολλά από αυτά τα στοιχεία που θυμίζουν χολιγουντιανό success story...

Είναι το πρώτο και μόνο μέχρι στιγμής λαϊκό είδωλο της χώρας που δημιουργήθηκε μέσω του ίντερνετ. Έγινε διάσημος εν μια νυκτί ανεβάζοντας ένα τραγούδι αφιερωμένο στην πρώην κοπέλα του που τον εγκατέλειψε στο Youtube. Είναι όμως και ο τρόπος του θανάτου του που θυμίζει τόσο το “live fast die young” χολιγουντιανών σταρ.

Ξημερώματα, οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα μια μερσεντές, συνοδευόμενος από δύο νεαρές όμορφες κοπέλες, τα 33 του χρόνια. Μια μέρα πριν την πρεμιέρα του και μια μέρα μετά από άλλον ένα διαδικυτακό σάλο που είχε προκαλέσει.


0 σχόλια