Φονική έκρηξη στο κέντρο της Άγκυρας - Αυξάνονται συνεχώς οι νεκροί - Δεκάδες οι τραυματίες


Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των νεκρών στην Άγκυρα. Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από τους αρμόδιους τουρκικούς φορείς οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 28 όλοι τους στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

21:17 Τα θύματα από την έκρηξη έφθασαν τα 24 και οι τραυματίες τους 62 εκ των οποίων ορισμένοι αρκετά σοβαρά. Έκτακτη σύσκεψη παρουσία του στρατού συγκαλεί ο Ερντογάν.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν απόψε στο κέντρο της Άγκυρας, σε επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που στόχευε στρατιωτικά οχήματα, δήλωσε ο κυβερνήτης της τουρκικής πρωτεύουσας Μεχμέτ Αλί Κιλιτσλάρ.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Όχημα εξερράγη στην τουρκική πρωτεύουσα Άγκυρα την Τετάρτη, με αποτέλεσμα χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες.

Η έκρηξη έγινε κοντά σε άλλο όχημα, το οποίο μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό.

Σε πλάνα του τηλεοπτικού δικτύου CNN Turk διακρίνεται μαύρος καπνός στον ουρανό της πόλης.

Την πληροφορία για τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων επιβεβαίωσε ο τοπικός κυβερνήτηςΗ επίθεση σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το κοινοβούλιο, την έδρα του γενικού επιτελείου στρατού και άλλα κυβερνητικά κτίρια, ήταν τρομοκρατική ενέργεια, ανέφερε στο Twitter ο Ομέρ Τσελίκ, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. Οι δράστες της επίθεσης έβαλαν στο στόχαστρο οχήματα του στρατού κοντά στην κεντρική πλατεία Κιζιλάι, πρόσθεσε ο κυβερνήτης.
0 σχόλια