Εξοργισμένη η Πάολα με τον παπά που ανέβασε φωτο στο Facebook από την κηδεία του πατέρα της!


Έξαλλη είναι η Πάολα με αυτό που έκανε ένας από τους παπάδες που τέλεσαν την εξόδιο ακολουθία του πατέρα της στην Συκιά Χαλκιδικής. Ο εν λόγω κληρικός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες από την κηδεία ακόμα και από την στιγμή που έδινε το στερνό φιλί στον πατέρα της!

Χθες πραγματοποιήθηκε η κηδεία του πατέρα της Πάολα, Αλέξανδρου Καραμήτσιου, ο οποίος δεν τα κατάφερε και έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Ο Αλέξανδρος Καραμήτσιου άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 55 χρόνων και η τραγουδίστρια είχε κρατήσει ως μυστικό την δύσκολη περίοδο που περνούσε, τον είχε μάλιστα στείλει στη Γερμανία για δέκα εβδομάδες σε μια προσπάθεια να ανακόψει την πορεία της ασθένειας...

Η κηδεία τελέστηκε χθες το μεσημέρι, στη γενέτειρα της τραγουδίστριας, την Συκιά Χαλκιδικής, παρουσία συγγενών και φίλων, με την Πάολα στα μαύρα και εμφανώς σοκαρισμένη και καταβεβλημένη.

Δίπλα της έστεκαν η μικρή Παολίνα, η μητέρα της, ο πρώην σύζυγός της, Φώτης Ζογγλοπίτης, ενώ από τους επώνυμους φίλους της παρίσταντο η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ωστόσο, την τελετή αμαύρωσε ο παπα-Νικόλας, ο οποίος χωρίς καμία άδεια ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τις οποίες είχε τραβήξει και παρά την ενόχληση των παρισταμένων.

Σύμφωνα με το gossiptv οι δημοσιεύσεις του προκάλεσαν την οργή όσων είδαν τις πρώτες φωτογραφίες, ανάμεσά τους και αυτή που η Πάολα αποχαιρετά με ένα φιλί τον πατέρα της και το πρώτο βίντεο που έβαλε και τα απέσυρε.

Για να το κάνει ακόμα χειρότερο, το ίδιο βράδυ ανέβασε και δεύτερο βίντεο από την ώρα της ταφής. Τραβούσε όλο τον κόσμο, έκανε και 360 μοίρες στροφή το τηλέφωνο για να τραβήξει και αυτούς που ήταν πίσω του. Ένας από τους παρευρισκόμενους που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει έγειρε τόσο για να μην τον παίρνει η κάμερα που παραλίγο να πέσει αλλά ο παπάς δεν πτοήθηκε, ολοκλήρωσε το γύρισμα και έστρεψε ξανά την κάμερα προς την ταφή.


0 σχόλια