Έσβησε στα 56 της χρόνια μία άνεργη και άπορη γυναίκα από την Πάτρα

Στα 56 της χρόνια έφυγε από τη ζωή μία Πατρινή γυναίκα, η Ευριδίκη Νικ. Γαλάτη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, ήταν εδώ κ...


Στα 56 της χρόνια έφυγε από τη ζωή μία Πατρινή γυναίκα, η Ευριδίκη Νικ. Γαλάτη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, ήταν εδώ και αρκετά χρόνια άνεργη και άπορη και ζούσε χάρη στη βοήθεια των γειτόνων της και της τοπικής εκκλησίας.

Η εκλιπούσα νοσηλεύτηκε το τελευταίο διάστημα στο Πανεπιστημιακό Περιφερειακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο με λοίμωξη του αναπνευστικού που είχε ως συνέπεια να φύγει από τη ζωή. Ήταν μία ταλαιπωρημένη γυναίκα και το συγκινητικό στοιχείο είναι πως για να κηδευτεί, ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα κατά ένα μεγάλο μέρος το ίδιο το γραφείο τελετών (εν προκειμένω το γραφείο Τσανταρλιώτης) με τη συνεισφορά και κάποιων γειτόνων.

Η γυναίκα ζούσε σύμφωνα με πληροφορίες στην γειτονιά των Ταμπαχάνων. Επίσης την ταφή της στο κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιωτίσσης, στα Σύνορα ανέλαβε η Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Η εξώδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 2613319072043528621

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item