Εργασία στο Δημόσιο: Αιτήσεις για 1.445 προσλήψεις σε ΚΕΕΛΠΝΟ, ΔΕΗ και ΕΛΠΕ


Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα “Έθνος”, για τις επόμενες δέκα ημέρες θα γίνονται δεκτές αιτήσεις σε έξι διαγωνισμούς στο Δημόσιο, που αφορούν μόνιμο και εποχικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, θα δέχεται αιτήσεις το ΚΕΕΛΠΝΟ από υποψήφιους γιατρούς και νοσηλευτές που θέλουν να εργαστούν στις ΜΕΘ, ενώ στις 29 του μήνα εκπνέει η αντίστοιχη προθεσμία για 24 συμβάσεις σε Κέντρα Υγείας νησιών και στο ΕΚΑΒ.

Μέχρι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τις θέσεις που έχει προκηρύξει η ΔΕΗ στην Κοζάνη, στη Φλώρινα και στον ΑΗΣ Καρδιάς, ενώ πέντε ημέρες αργότερα λήγουν οι διαγωνισμοί του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και του ΔΕΔΔΗΕ.

Την ίδια ημερομηνία λήγει η προθεσμία για 75 συμβάσεις στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων για πωλητές εκμαγείων, αλλά και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών.

Μέχρι τις 4 Μαρτίου 2016 έχουν περιθώριο οι ενδιαφερόμενοι να διεκδικήσουν μία από τις 170 θέσεις για χειριστές που έχουν προκηρύξει τα Ελληνικά Πετρέλαια

15.000 θέσεις ανέργων άνω των 50 ετών σε εταιρείες

Επιχορήγηση έως 500 ευρώ τον μήνα θα δώσει ως πριμ ο ΟΑΕΔ στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσλάβουν μακροχρόνια ανέργους ηλικίας άνω των 50 ετών σε θέσεις πλήρους απασχόλησης για εννέα μήνες. Το σχετικό πρόγραμμα θα προκηρυχθεί άμεσα και θα «καλύψει» συνολικά 15.000 θέσεις εργασίας για εννέα (συν εννέα) μήνες, εφόσον οι επιχειρήσεις το ζητήσουν. Οι άνεργοι δεν υποβάλλουν οι ίδιοι αίτηση, αλλά υποδεικνύονται με συστατικό σημείωμα από την αρμόδια Υπηρεσία ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ.

ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Ενισχύσεις έως 75.000 ευρώ στον τουριστικό κλάδο

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

25 χημικοί και 36 διανομείς μέσω ΑΣΕΠ

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Υψηλά κέρδη και προοπτικές από τα κηπευτικά


0 σχόλια