Ανείπωτος ο πόνος στην κηδεία του 8χρονου Νικόλα που έχασε τη ζωή του στην Πάτρα


Η τελευταία πράξη της τραγωδίας με πρωταγωνιστή ένα 8χρονο αγοράκι από τις Ιτιές της Πάτρας παίχτηκε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιτεών Πατρών οπου τελέστηκε η κηδεία του.

Ο άτυχος 8χρονου Νικόλαου Λάσκαρη έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στην πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού του στις εργατικές κατοικίες Ιτεών.

Ανείπωτος ο θρήνος για τους γονείς του παιδιού και την αδελφή του αλλά και για την γιαγιά και τον παππού που έζησαν στιγμή προς στιγμή την τραγωδία.

Κοντά τους βρέθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο αντιπεριφερειάχης κοινωνικής πολιτικής Δυτικής Ελλάδας Αντώνης Χαροκόπος.


Ο θάνατος του παιδιού έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη.Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός του 8χρονου παιδιά με αναπηρία, οφείλεται σε ανοξυγοναιμία και εγκαύματα. Το παιδί βρήκε τραγικό θάνατο από πυρκαγιά στο σπίτι των παππούδων του, στις Εργατικές Κατοικίες των Ιτεών, το Σάββατο το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, η φωτιά στο δωμάτιο όπου βρισκόταν το παιδί φαίνεται ότι ξεκίνησε από θερμαντικό σώμα που βρισκόταν στο δωμάτιο και το οποίο ήρθε σε επαφή με λούτρινα παιχνίδια, με αποτέλεσμα αυτά να πιάσουν φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε γρήγορα και σε άλλα αντικείμενα.

0 σχόλια