Αγρότες: Kλείνουν επ΄αόριστον από σήμερα, την Αντιρρίου-Ιωαννίνων - Eτοιμάζονται για την "εισβολή" στην Αθήνα


Σε επ΄αόριστον αποκλεισμό της ΕΟ Αντιρρίου-Ιωαννίνων προχωρούν από σήμερα αγρότες του μπλόκου Κεφαλοβρύσου, Αιτωλοακαρνανίας. Όπως ανακοίνωσαν, χθες βράδυ "πραγματοποιήθηκε συνέλευση του μπλόκου, όπου και αποφασίστηκε ακόμα μεγαλύτερη κλιμάκωση του αγώνα με επ’ αόριστο αποκλεισμό του Κόμβου, αρχίζοντας απο την Τετάρτη στις 14:00 το μεσημέρι".

Νωρίτερα έγινε "σύσκεψη με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, για τον συντονισμό δράσεων κατά του νομοσχεδίου για το φορολογικό και το ασφαλιστικό. Στη σύσκεψη παρέστησαν και πήραν τον λόγο: Η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Σταρακά Χριστίνα, ο Δήμαρχος ΑγρινίουΠαπαναστασίου Γιώργος, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Καραπάνος Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Στούπας Θεόδωρος και οι αντιπρόεδροι των ΕΑΣ Μεσολογγίου και Αγρινίου Ευθυμίου Αποστόλης και Καλλίμορφος Ιωαννης.

Οι φορείς ανέφεραν την αναγκαιότητα και το δίκαιο του αγώνα των αγροτών και όλης της κοινωνίας απέναντι στο προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, ενώ δηλώσαν ότι θα στηρίξουν τις κινητοποιήσεις με όποιον τρόπο χρειαστεί μέχρι την τελική νίκη. Εν όψει του Παναγροτικού συλλαλητηρίου της Παρασκευής στην Αθήνα τονίστηκε από όλους ότι θα πρέπει να υπάρχει μαζική συμμετοχή από τον Νομό".

Με απ΄αόριστον αποκλεισμό απειλούν και οι αγρότες του Αιγίου, που καθημερινά αποκλείουν τη ΝΕΟ Πατρών - Κορίνθου στα βενζινάδικα Αιγίου από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Οι αποκλεισμοίθα συνεχιστούν και μετά το συλλαλητήριο της Παρασκευής θα επανακαθορίσουν τη στάση τους, με ενδεχόμενο ακόμα και τον επ'αόριστον αποκλεισμό.

Αγρότες της Δυτικής Αχαΐας την ίδια ώρα ετοιμάζονται για το συλλαλητήριο στην Αθήνα την Παρασκευή και συνεχίζουν τους αποκλεισμούς στη ΝΕΟ Πατρών-Πύργου στην Κάτω Αχαια, από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, ενώ χθες έκαναν "ντου" στην Γ ΔΟΥ Πατρών και στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.


0 σχόλια