Το ξέσπασμα του πατέρα της 4χρονης Μελίνας εναντίον του Τσίπρα


Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που η τετράχρονη Μελίνα Παρασκάκη έφυγε από τη ζωή μετά από τη μοιραία επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και ακόμη δεν υπάρχουν απαντήσεις για τον θάνατο της μικρής.

Οι παραλείψεις στην υπόθεση της εξαδέλφης του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και την κλοπή των οπιούχων φαρμάκων που αποκάλυψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι απίστευτες και ο πατέρας της Μελίνας ρωτά γιατί όλα αυτά τα «περίεργα» συμβαίνουν στην οικογένειά του και ξεσπά κατά του ίδιου του πρωθυπουργού.

Μιλώντας στον τηλεοπτική εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 6» το απόγευμα της Παρασκευής, ο Μάνος Παρασκάκης ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης του και τον κατηγόρησε ότι δεν έχει δείξει καμία απολύτως ευαισθητοποίηση για το θέμα.

Ο κ. Παρασκάκης αναφέρθηκε επίσης και στον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα της Μελίνας, του είχε υποσχεθεί ότι θα μιλούσε στον πρωθυπουργό για την υπόθεση της τετράχρονης, αλλά φαίνεται ότι δεν το έκανε.

«Είναι ένας μήνας ρε παιδιά. Μου δημιουργείται η περιέργεια εκ του μηδενός, μου δημιουργούνται ερωτήματα, γιατί σε εμένα, γιατί αυτά τα περίεργα στην οικογένειά μου», είπε ο κ. Παρασκάκης και αναφερόμενος στον κ. Τσίπρας πρόσθεσε: «Έχω χάσει τον κ. Μιχελογιαννάκη. Πού είναι ο Τσίπρας; Είχε πει θα του το μεταφέρει».

«Πού είναι η κυβέρνηση;», διερωτήθηκε και συνέχισε: «Έχασα το παιδί μου. Μπορεί αύριο να το χάσει κάποιος άλλος, ένας άλλος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι πρωθυπουργός μας, πρωθυπουργός όλου του κόσμου, πού είναι η ευαισθητοποίησή του;», είπε για τον κ. Τσίπρα.

Μεταξύ άλλων, ο πατέρας της τετράχρονης ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου και κάλεσε τους Έλληνες να σταθούν δίπλα του με την παρουσία μου, «όταν έρθει η στιγμή», ενώ σημείωσε με νόημα: «Ένας μεγάλος Έλληνας, ο Καραϊσκάκης είχε πει: «πότε είμαι άγγελος, πότε είμαι διάολος». Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι άγγελος...».

Όλα αυτά ενώ δεν έχουν βγει ακόμη τα πορίσματα των ιστολογικών εξετάσεων για το κοριτσάκι, έναν ολόκληρο μήνα αφότου έφυγε από τη ζωή.

0 σχόλια