Χωρίζουν μετά από 17 χρόνια γάμου Φερεντίνος - Παυλίδου


Δεν ήταν λίγες οι φορές στο παρελθόν που τα Μέσα τους χώριζαν, δίνοντας τη δική τους εκδοχή, οι ίδιοι όμως διέψευδαν τα πάντα και διατηρούσαν τον γάμο τους. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και ο Χρήστος Φερεντίνος με τη Σοφία Παυλίδου έπειτα από 17 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μπορεί λοιπόν τους τελευταίους μήνες οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους να οργίαζαν, οι ίδιοι όμως δεν είχαν σκοπό να τοποθετηθούν πριν ενημερώσουν τα δίδυμα παιδιά τους, Κωνσταντίνο και Δημήτρη, για την απόφαση τους.

Η επιβεβαίωση του χωρισμού έγινε από το ίδιο το ζευγάρι στη Realnews, «Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι. Είμαστε ο ένας πλάι στον άλλο και έτσι θα είμαστε πάντα», δήλωσαν στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο γνωστός παρουσιαστής έφυγε από το σπίτι που διέμεναν όλοι μαζί και στο οποίο συνεχίζει να κατοικεί η Σοφία Παυλίδου με τα δύο παιδιά τους.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει αίτηση διαζυγίου από κανέναν τους.


0 σχόλια