Ταινίες που πρόβαλαν στη μεγάλη οθόνη πραγματικό sex!


Στις περισσότερες ταινίες που βλέπεις, το σεξ δεν είναι πραγματικό, παρά μια αμήχανη στιγμή ανάμεσα σε δυο άτομα. Σε αυτές εδώ τις ταινίες δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Υπάρχουν κάποιες ταινίες που πίστεψαν στον ρεαλισμό, και επένδυσαν στις αληθινές σκηνές σεξ!

Δείτε ποιές είναι αυτές, σύμφωνα με το neolaia:

Caligula (1979)


Μια ρεαλιστικότατη απεικόνιση αυτού που λέμε «ρωμαϊκό όργιο», σε παραγωγή του ανθρώπου που έφερε το Penthouse στην pop κουλτούρα, του Bob Guccione. Με δική του επιθυμία, προστέθηκαν αληθινές σκηνές σκληρού πορνό κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Cruising (1980)


Ο Al Pacino είναι αστυνομικός, που για να διαλευκάνει υπόθεση δολοφονίας, συχνάζει σε μπαρ που γίνεται «ψωνιστήρι» και ο κινηματογραφικός φακός ενίοτε εντοπίζει «τυχαία» αληθινές σκηνές gay sex.

The Idiots (1998)


Αγόρια και κορίτσια ξεχνούν τις αστικές τους ευγένειες και επιστρέφουν στη φύση, για να ζήσουν σαν «ηλίθιοι». Δηλαδή αμέτρητες σκηνές με γυμνούς πρωταγωνιστές, όργια και τουλάχιστον 1-2 αληθινές σκηνές σεξ.

Romance (1999)


Η Marie (Caroline Ducey) αναζητά σεξουαλική ευχαρίστηση μακριά από το αγόρι της, με κάθε τίμημα. Το «Romance» είναι μια από εκείνες τις ταινίες που άνοιξαν το δρόμο για τη πλήρη απενοχοποίηση των πορνογραφικών σκηνών στις arthouse ταινίες του γαλλικού κινηματογράφου.

Pola X (1999)


Συγγενείς (που στη πραγματικότητα είναι και εραστές) βρίσκονται ξανά μαζί μετά από καιρό. Μόνο που στις ερωτικές σκηνές, βλέπεις ελάχιστα τους πρωταγωνιστές Guillaume Depardieu και Yekaterina Golubeva και περισσότερο τους body-doubles τους.

Baise-moi (2000)


Έχει μεταφραστεί ως «Kiss Me, Fuck Me and Rape Me» αυτό το θρίλερ σεξουαλικού βιασμού και εκδίκησης και αυτό που φέρνει ως αποτέλεσμα, σίγουρα δικαιώνει τον τίτλο του.

Intimacy (2001)


Οι Jay (Mark Rylance) και Claire (Kerry Fox) είναι δυο άγνωστοι, που συναντιούνται τακτικά, μόνο για να κάνουν δυνατό – και πέρα για πέρα αληθινό- σεξ. Και μετά, ξαναγίνονται άγνωστοι.

The Brown Bunny (2003)


Εκείνη (Chloe Sevigny) πέφτει στα γόνατα για να κάνει μια «πράξη αγάπης» (έλα που δε καταλαβαίνεις!) στον αγαπημένο της. Όχι, δεν ήταν fake. Συνέβη. Μετά από αυτήν μάλλον η Chloe δεχόταν τέτοιες ανήθικες προτάσεις.

9 Songs (2004)


Ο Michael Winterbottom μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα των Kieran O’Brien και Margo Stilley και κινηματογραφεί τους (ακραίους) σεξουαλικούς πειραματισμούς τους, με διαλείμματα για live αποσπάσματα από Dandy Warhols, Black Rebel Motorcycle Club, Franz Ferdinand.

8 Mile 2 (2005)


Ο βουλευτής David Huxley (Johnathon Schaech) σκαρώνει τρίο με τη γυναίκα του και μια Ουγγαρέζα πόρνη, ενώ ένας ματάκιας/παρανοϊκός εκβιαστής φιλμάρει κάθε δευτερόλεπτο από τα δρώμενα. Και νόμιζες πως ήταν sequel του «8 Mile»;

Shortbus (2006)


Ζευγάρια της Νέας Υόρκης, gay, straight, bi, πειραματίζονται με το sex, στη πιο γλυκιά, αστεία, δραματική ταινία οργίων που έχεις δει ποτέ.

Anticrist (2009)


Ζευγάρι (Willem Dafoe – Charlotte Gainsbourg, αλλά στην πραγματικότητα οι body double τους στα κοντινά ξέρεις-πού) κάνει σεξ στο μπάνιο, ενώ ο γιος τους πέφτει από το παράθυρο και σκοτώνεται. Περιέχει επίσης την πιο εφιαλτική anti-climax σκηνή στην ιστορία του κινηματογράφου, με πρωταγωνιστή ένα πέος. Χρρρρρρατς!

Νymphomaniac (2013)


Πόσο Lars Von Trier μπορείς να αντέξεις; Κι εδώ το σεξ υπάρχει σε αφθονία, με τις πιο ρεαλιστικές σκηνές να πραγματοποιούνται με την ευγενική συνεισφορά γεννητικών οργάνων από κομπάρσους και όλα να δένουν μαγικά, μέσα από ένα αρκετά «νυμφομανιακό» μοντάζ.

Love (2015)


Μια ειλικρινέστατη σεξουαλική ραψωδία ενός ζευγαριού δια χειρός Gaspar Noé, δοσμένη μέσα από 3D εικόνες.


0 σχόλια