Γιατί συνελήφθη η Σάσα Σταμάτη


Εντύπωση προκάλεσε σε όλους η είδηση πως η Σάσα Σταμάτη συνελήφθη χθες το απόγευμα, μετά από μήνυση που της έκανε ειδικός φρουρός για εξύβριση.

Σύμφωνα με το protothema, η δημοσιογράφος και μέλος της ομάδας του Πρω1νό του ΑΝΤ1, κατέληξε να αφεθεί ελεύθερη αργότερα το απόγευμα, με το ΣΕΦΕΑΑ (Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής) να εκδίδει αιχμηρή ανακοίνωση. Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό πως η δημοσιογράφος είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον ειδικό φρουρό, το δημοσίευμα της σημερινής Freddo, αναφέρει πως η Σάσα μιλούσε στο τηλέφωνο δεν κατάλαβε και του έκανε νόημα ότι θα πάρει το αμάξι της σε λίγο. Όταν επέστρεψε, ο αστυνομικός της είχε πάρει τις πινακίδες, της είχε κόψει κλήση και η δημοσιογράφος του ζήτησε το λόγο.

Η ίδια αναφέρει αναφέρει για το περιστατικό με δήλωσή της: «Πρόκειται για παρεξήγηση. Σέβομαι και τιμώ τη δουλειά του κάθε ανθρώπου και σαφώς των αστυνομικών. Είμαι κι εγώ εργαζόμενη και μάλιστα σκληρά, από το πρωί ως το βράδυ… Δεν τον έβρισα ποτέ. Πρόκειται πραγματικά για παρεξήγηση που είμαι σίγουρη πως θα λυθεί άμεσα».


0 σχόλια