100+1 ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση στο σπίτι σας!


Η αντίστοιχη της ανοιξιάτικης διακόσμησης φιλοσοφία αλλά από την ...ανάποδη.
Τότε ο στόχος είναι να μεταφερθεί στους χώρους του σπιτιού η ανανέωση και το ...ξαναζωντάνεμα της φύσης, τώρα οι αποχρώσεις και η αίσθηση ότι ...βαδίζουμε ολοταχώς προς τον χειμώνα.

Κάθε τύπου εποχιακή διακόσμηση βασίζεται κατά κύριο λόγο σε ό,τι αντίστοιχο συμβαίνει την εποχή που αφορά στην φύση και τα φυσικά υλικά κάθε εποχής όπως και οι αποχρώσεις τους είναι τα κύρια στοιχεία της.
Με το τέλος λοιπόν του καλοκαιριού, φύλλα, κλαριά σε φθινοπωρινούς χρωματισμούς, αποξηραμένα ή φυσικά εποχιακά λουλούδια και υφάσματα - αντικείμενα σε όλους τους τόνους του καφέ, πορτοκαλί, πράσινου τα βασικά σας ...όπλα για να μεταφέρετε και στο σπίτι την αλλαγή της εποχής.

Ειδικά σε χώρους που είναι διακοσμημένοι σε αυτούς τους τόνους γίνεται ακόμη ευκολότερο, θα χρειαστείτε μόνο μερικά φύλλα-κλαριά, λουλούδια, εποχιακά φρούτα ή καρπούς με τα οποία θα δημιουργήσετε κάποιες συνθέσεις για κεντρικά σημεία όπως μικρά και μεγαλύτερα τραπέζια, ως επιτοίχια διακοσμητικά, για τον χώρο του τζακιού αν υπάρχει κλπ και μερικά αντίστοιχων αποχρώσεων υφάσματα σε μικρά στοιχεία όπως π.χ μαξιλάρια, ελαφριά ριχτάρια κλπ.

Τα καρώ επίσης σε παρόμοιους χρωματισμούς και γενικά τα λίγο πιο ζεστά υφάσματα σε σχέση με εκείνα των καλοκαιρινών σε διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια, τραπεομάντηλα κλπ. είναι ιδανικά για να μεταφέρουν φθινοπωρινή ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ενώ κατασκευές με βασικά υλικά φύλλα, βελανίδια, φρούτα, αποξηραμένα φύλλα-κλαδιά κλπ. είτε πρόκειται για κάδρα, κηροπήγια, διακοσμητικά στεφάνια κλπ. επίσης θα σας βοηθήσουν ώστε εύκολα να περάσει και το σπίτι από την καλοκαιρινή ...ανεμελιά στο στάδιο "μαζευόμαστε μέσα" λίγο πριν το οριστικό πέρασμα στον χειμώνα.

Δείτε περισσότερα εδώ


0 σχόλια