3-συστατικών Fettuccine Alfredo της Martha Stewart


Αυτή η συνταγή για φετουτσίνι Αλφρέντο είναι η αγαπημένη της Μάρθας Στιούαρτ. Προέρχεται από τον Russell Bellanca, σεφ στο Alfredo της Ρώμης στη Νέα Υόρκη City.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ


  • 2 μπαστούνια βούτυρο
  • 1/2 κιλό τριμμένο τυρί παρμεζάνα, συν περισσότερο για το σερβίρισμα
  • αλάτι
  • 1 κιλό φετουτσίνι



ΟΔΗΓΙΕΣ


  • Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και την παρμεζάνα μέχρι να γίνουν κρεμώδη.
  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο μέχρι να γίνουν al dente, περίπου 12 λεπτά. Κρατήστε περίπου 1/2 φλιτζάνι από το νερό που τα μαγειρέψατε και στραγγίστε τα ζυμαρικά.
  • Επιστρέψτε τα φετουτσίνι στη ζεστή κατσαρόλα. Προσθέστε στα ζυμαρικά 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, το μίγμα τυριών, και 1/4 φλιτζάνι του νερού τα ζυμαρικά. Προσθέστε περισσότερο νερό αν χρειάζεται. Σερβίρουμε με επιπλέον τυρί.



0 σχόλια