Θλίψη για το θάνατο του 50χρονου Γιώργου Αράπη


Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του αναστάτωσε την κοσμική Αθήνα, της οποίας ήταν λαμπερό μέλος της. Ο λόγος για τον Γιώργο Αράπη, ο οποίος "έφυγε" στα 50 του μόλις χρόνια και η θλιβερή είδηση αναστάτωσε και την πατρινή κοινωνία, καθώς ήταν στενοί οι δεσμοί που διατηρούσε με την πόλη.

Εξάλλου η μητέρα του είχε παντρευτεί τον κ. Γκολφινόπουλο, της γνωστής Πατρινής οικογένειας και ιδιοκτήτη του κτηρίου της Αλάμπρας. Αρκετοί ήταν μάλιστα οι πατρινοί φίλοι του που του είπαν το τελευταιο αντίο στην κηδεία του στην Αθήνα.

Γιος του εφοπλιστή Δημήτρη Αράπη, εξού και το Αράπειο Μέγαρο στην Κηφισιά, ο Γιώργος Αράπης σπούδασε οικονομικά αλλά καθώς του άρεσε ο κόσμος της showbiz και της μόδας,εργάστηκε ως βοηθός του fashion editor Τάκη Τσαντίλη για το περιοδικό «MEN» του Πέτρου Κωστόπουλου. Ο Γιώργος είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα το Μίκα Γκολφινοπούλου, η οποία ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε από το δεύτερο γάμο της έναν αδελφό που λάτρευε.

Λάτρευε την μαγειρική και κυρίως την υγιεινή διατροφή, ήταν κολλητός φίλος της Μαρίνας Βερνίκου και της Νατάσας Λιακουνάκου.


0 σχόλια