Θρήνος στην Αχαΐα - Μαζί στη δουλειά μαζί και στον θάνατο - Σήμερα οι κηδείες των δύο νεαρών οδηγών


Σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου θα γίνουν οι κηδείες των δύο οδηγών που έχασαν τραγικά χθες τη ζωή τους, στην Πατρών- Κορίνθου, στο ύψος του Δερβενίου, οταν κύλησε μια νταλίκα και τους συνέθλιψε. Το όχημα του ενός παρουσίασε ανωμαλία, ο δεύτερος σταμάτησε για να βοηθήσει. Ξαφνικά το ένα όχημα κύλησε και τους συνέθλιψε.

Θρήνος σε Κρίνο Δυτικής Αχαΐας και Λεύκα Πατρών. Η κηδεία του Αντώνη Μαξούλια θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον ΙΝ Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Κρίνο Αχαΐας. Η κηδεία του Δημήτρη Πολυδερόπουλου , πατέρας ενός παιδιού, θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα από τον Άγιο Μηνά Λεύκας Πατρών.

Δεκάδες είναι τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα στο facebook φίλων, συγγενών και συναδέλφων προς τους δύο Πατρινούς επαγγελματίες οδηγούς που έχασαν άδικα το πρωί την ζωή τους στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών στο ύψος του Δερβενίου. Οι τοίχοι του Αντώνη Μαξούλια και του Δημήτρη Πολυδερόπουλου έχουν, στην κυριολεξία κατακλυστεί από κουβέντες αγάπης που συγκινούν.


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δυο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου στο ύψος του Δερβενίου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά οχήματα, με τη σύγκρουση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να είναι τόσο σφοδρή, ώστε οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Ο οδηγός του ενός σταμάτησε το φορτηγό του για να βοηθήσει τον δεύτερο οδηγο που είχε βλάβη. Από άγνωστη αιτία λύθηκε το φορτηγό και έπεσε πάνω στους δύο οδηγούς τραυματίζοντάς τους θανάσιμα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Προανάκριση διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Στο σημείο του δυστυχήματος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, ενώ βρίσκονται επί τόπου και αστυνομικές δυνάμεις, μέχρι να απομακρυνθούν τα μεγάλα οχήματα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σήμερα (22.6.2016) το πρωί, στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Πατρών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 42 ετών, αντίστοιχα, αφού στάθμευσαν ομόρροπα και διαδοχικά, δύο Δ.Χ. φορτηγά οχήματα, το ένα από αυτά κύλισε και τους εγκλώβισε, με αποτέλεσμα των θανάσιμο τραυματισμό τους.


0 σχόλια