Πέθανε ο 31χρονος Γιώργος - Πάλευε για 12 ημέρες μετά από σοβαρό τροχαίο στη Γαστούνη


Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Ανδραβίδας στο άγγελμα του θανάτου του 31χρονου Γιώργου Τασούλη. Ο νεαρός άντρας υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ρίου μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε στην είσοδο της Γαστούνης το μεσημέρι της 27ης Μαΐου.

Ο νεαρός οδηγούσε ένα «παπάκι» στο οποίο επέβαινε η σύντροφός του όταν περνώντας τις γραμμές του τρένου στην είσοδο της Γαστούνης, έχασε τον έλεγχο και με σφοδρότητα προσέκρουσε πάνω σε σιδερένιο οριοδείκτη της γραμμής και έπειτα σε τσιμεντένιο στύλο ηλεκτροφωτισμού.

Από την αρχή φάνηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο κεφάλι με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα στο σώμα του, ενώ σοβαρά είχε τραυματιστεί και η 26χρονη φίλη του.

Τότε είχαν μεταφερθεί και οι δύο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΚΥ Γαστούνης και από εκεί στο Γ.Ν. Πύργου για να διακομιστούν τελικά στο Ρίο. Για δώδεκα ημέρες πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή και τελικά χθες υπέκυψε στα τραύματά του. Ο Γιώργος ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία και ζούσε τελευταία, μεταξύ Ανδραβίδας και Πάτρας.

Πηγή: ilialive

0 σχόλια