Μετακομίζουν τα ΚΤΕΛ Λιοσίων και Κηφισσού

Το πράσινο φως στο σχέδιο μετεγκατάστασης των σταθμών ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων σε άλλο σημείο της Αττικής δίνει το πακέτο Γιούνκερ, που ...


Το πράσινο φως στο σχέδιο μετεγκατάστασης των σταθμών ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων σε άλλο σημείο της Αττικής δίνει το πακέτο Γιούνκερ, που φαίνεται πως ξεκλειδώνει την μεταφορά των δύο σταθμών σε ενιαίο χώρο στον Ελαιώνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, το έργο αυτό αναμένεται να φτάσει σε κόστος τα 300 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία περιλαμβάνουν το επιχειρηματικό σχέδιο και τις μελέτες κατασκευής, υλοποίησης και λειτουργίας του νέου Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ημερομηνία έναρξης των εργασιών είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2017 και θα γίνει σε μία έκταση 66,4 στρεμμάτων που ανήκουν στην Αττικό Μετρό Α.Ε.

Σε αυτό το χώρο έχει προβλεφθεί και η κατασκευή άλλων εγκαταστάσεων, όπως χώρων εστίασης, εμπορικών καταστημάτων, ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά και χώροι πολιτισμού.


Related

ΤΟΠΙΚΑ 8183883861827864283

Follow Us

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

"Κουνήθηκε" η Πάτρα - Σεισμός 4,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:04. Σύμφωνα με την πρώτη εκ...

PosoKostizei?

LIFE

ΕΛΛΑΔΑ

#ATAKA

#ATAKA

LIKE ON FACEBOOK!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟΠΙΚΑ

item